2018
2011

MacCoffee este furnizat în Moldova de la fabrica Food Empire din Ucraina

La 20 noiembrie 2011 a avut loc deschiderea oficială a primei fabrici Food Empire din Ucraina, care produce MacCoffee. Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele internaționale de calitate și tehnologie. Datorită standardelor ridicate, fabrica a primit dreptul de a furniza produse nu numai în Ucraina, ci și în alte țări.

2010

Food Empire Holdings Produsele limitate sunt exportate în peste 60

Produsele Food Empire Holdings sunt exportate în peste 60 de țări. Food Empire Holdings are 18 birouri reprezentative și oficii regionale în întreaga lume. În prezent, Food Empire Holdings Limited deține 9 fabrici (în India, Malaezia, Myanmar, Rusia, Ucraina și Vietnam). Holdingul produce mai mult de 320 de tipuri de produse.

2000

În aprilie 2000, compania a intrat în holdingul Food Empire

În aprilie 2000, compania a intrat în holdingul Food Empire, ale cărui acțiuni au fost listate la Bursa de Valori din Singapore în același an. Datorită companiei Food Empire Holdings și fondatorului său, Tan Wang Chu, lumea a aflat că cafeaua poate fi nu numai în boabe, măcinate, solubilă - ci imediat solubilă, cu zahăr și smântână.

1980

Istoria MacCoffee

MacCoffee a apărut la sfârșitul anilor 1980 și a fost inventată de Tan Wang Chu. Antreprenor s-a confruntat cu faptul că a te bucura de o ceașcă de cafea revigorantă cu cremă nu este o sarcină ușoară. În acea perioadă, viteza vieții în crește. Сa urmare a dorinței de a ne putea bucura de combinația perfectă de cafea, frisca și zahăr, mereu și peste tot - am obținut un produs ușor de preparat și pe care îl puteți întotdeauna cu voi.

2018